Josep Miquel Moya: “Hem de poder culminar accions encetades com la tan necessària Llei de Regulació de les Professions de l’Esport”

Josep Miquel Moya, representant de Compromís, també ha confirmat la seua presència a la Jornada sobre Programes Electorals en matèria esportiva que tindrà lloc el dissabte al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.
Segons el polític, el programa electoral en matèria esportiva de Compromís intenta “abastir, des del coneixement de la gestió y amb aportacions individuals i col·lectives de molts agents implicats, tots els vessants des dels quals aclarar accions de govern efectives i necessàries”.
Així mateix, Moya defensa que l’esport ha de ser un eix transversal en qualsevol programa polític: “En la promoció de l’esport cal implicar altres àmbits de gestió, entre els quals caldria destacar l’educació i la sanitat, però també el turisme, el medi ambient…”.
“Només amb una coordinació real podem aconseguir mesures efectives”, afegeix l’actual director general d’esports de la Comunitat Valenciana, que ha explicat que l’esport i l’activitat física ha estat un dels àmbits de gestió que major augment pressupostari ha experimentat en la darrera legislatura.
“Això ha permés posar en marxa noves línies d’actuació, avaluades molt satisfactòriament pels col·lectius implicats. Cal aprofundir en elles, de la mateixa manera que hem de poder culminar algunes accions encetades, com ara la tan necessària Llei de Regulació de les Professions de l’esport, amplament consensuada”, ha finalitzat.
LUGAR: Aula Magna, centre cultural LA NAU de la Universidad de Valencia, C/ Universitat, 2 de Valencia.
FECHA: 13 de abril de 2019 a partir de las 10h
Inscripciones
Cartel y Programa

twitter-media-social-network-circle-icon

Compartir esta noticia